Torsdag

Idag blev det ingen skola för min del. Tor höll mig vaken typ hela natten. det var väldigt jobbigt. han gick runt o gnydde o körde i skärmen överrallt så det smällde o hade sig. Men det förstår man att han är liten ledsen. Men efter många om och men så somnade han i sängen och då somnade jag också gott. Gustav sov redan som en stock. Han hade ju jobbat. vaknade vid halv 8 och ringde till skolan sen så gick ja ut en runda med tor gick hem och väckte gustav gick ner till tvätstugan gick upp till lägenheten väckte gustav igen o samtidigt som ja väckte honom så ringde hans kompis Emil.. Jag kokade ägg som vi skulle äta och sorterade tvätten. Aaaas mycket tvätt. Sen fick gustav hjälpa mig ner med det.. Vi åkte och handlade lite mat o sen åkte vi till vetrinären igen för att få en större tratt. SOm är ungefär lika stor som tor^^  stackarn den får han bara ha på sig när vi inte är hemma. han kan ju knappt gå i den..
ussch nej snart måste ja ner och hämta den sista tvätten o bädda rent i sängen. sen ha jag lyckats samla på mig väldigt mkt disk:P undra om ja hinner göra allt innan gustav kommer hem,=) han kommer vid kl 12 i natt. han slutar tidigt^^
imån ska vi iaf åka till växjö och storhandla massa saker. bla tv,playstation o de flesta julklappar ska inhandlas imån, Seen ska ja o gustav bara mysa hela helgen. För att vi fira 1 år på lördag=)

Nu ska ha gå och göra min sysslor.. Sov gott! pussokram

Onsdag.

Idaag så ha jag ju då varit ledig från skolan. Men igentligen hade ja kunnat gå till skolan. Det var bara det att vi visste inte när vi skulla hämta hunden från vetrinären... Hänmtade han vid kl 17;00 mamma körde mig. Han blev så glad den lilla busen och han rätt så pigg. han går runt i sin tratt och gå in alla saker o väggar. så söt han är min lille tor... Annars idag ha jag satt upp Adventsljusstjärnor och städat=) duktigt av mig tycker jag:P  hihi Annars ha ja inte gjort ngt speciellt...
På fredag ska vi iaf åka och köpa en ny tv:P  en 42 tums:P  hihi
Ha d gött puss o kram

Kallt o jävligt..

jaha då var det ännu en ny dag. Tisdag.. tiden går så jäkla fort. Då ha man klarat av två dagar i skolan. Dem viktigaste dagarna på veckan tycker jag, bara massa plugg o skit. Dem andra dagarna e vi köket o laga mat..  Men imån ska ja inte till skolan. dåå e jag ledig:P  hihi Jag o gusten ska lämna in tor hos vetrinären:P han ska bli kastrerad. sköönt ska det bli så att han bli lite lugnare. Han e så aggressiv mot hundar och ibland människor.:P  Men det är ju en jakt hund.. Haan är så sött våran lilla tor.. Aja imån ska han bli kastrerad iaf. Hoppas att han bli väldigt lugn så att han sover lite:P  Hans hormonspruta har slutat värka så att han har varit upp över öronen.:P men denna helgen har han jagat hela dagarna i 3 dagarna. han var helt slut i söndags när dem kom hem=).
Skolan idag ha varit rätt så seg. PÅ morgonen hade vi projekt o företaganade men Johan. Syon kom och pratade. Alla satt som fågelholka sa Johan. MEn det var as trålkigt^^  o jag var jätte trött:P  sen hade vid svenska och ingen lärare sen engelska tittade film:P sen hade vi lunch. Det var fisk,kall sås o potatis. Mycket gott om jag får säga det själv.  Efter lunch hade vi gympa. Ergonomisk träning. Inte så fruktansvärt jobbigt .EFter gympan hade vi en timmes rast och sen matte. Slutade iaf tidigt så jag hann med 15;40 bussen. Tar ja den bussen så slipper jag gå från busstationen:P gött..  Speciellt nu när det är så j'kla kallt ute. Men det mkt bättre med sånt här väder en blåst och regn. Usch det vädret är det värsta..
När jag kom hem från skolan så somnade jag i soffan och vaknade runt 7 eller ngt. Då gick jag,ida och tor ut på en lång runda. det var myyysigt:P  hihi. sen när ja kom hem så satte ja mig vid datorn o började titta efter en ny tv som ja ska köpa=). 37-42 tums. Luta mest åt 42 tums tv som ja vill=) hittade en för 7 000. Rätt billigt.  Får höra vad gustav säger. MEn det är ju ändå jag som ska köpa:P haha Jag vill åka redan på fredag och köpa. Men få se fall vi göra det då eller efter jul.. Mnen tänkte att det kunde vara en tidigt julklapp till mi själv:D hehe..
Jag vet iaf vad ja ska få av gustav i julklapp. Han är bara för snälle han.Jag samla ju på global kniva:P svin dyra är dem stycket.. typ 8-900.-OCh jag ska få 5 st plus ett ställ. Faattta vad bra:D:D usch det kostade alladeles för mkt. 4000 kostade det. Blev helt chockad... Och till gustav ska ja köpa Nya jaktbyxor::P och det är inte billigt kan ja säga. Usch fy tusan..
Rätt skönt att man bara gå 1 dag til i skolan denna veckan=) hihi ledig på freda ju och gustav också=) undra vad vi´ska hitta på=). Jag e sugen på att baka julgodis och sånt där mys pys:D hihi
Ikväll ska jag iaf vara uppe tills gustav mkommer hem från jobbet=)..
Hörs imån allihopa. Puss o kram

Go kväll..

Nu så är klockan rätt mycket=)  lite efter 22;00. Vid ungefär vid halv 7 eller ngt så gick jag ut med hunden=)  vi gick hem till min mamma och pratade lite. Men påvägen dit så mötte jag en riktigt blåneger. Och han stannade och började prata. Neeeeej tänkte jag och blev skit rädd:p han sa I like dog=)  jag typ bara aha o så frågade han om ja ville vara med honom o så, OCh jag bara nää jag ha väldigt bråttom ska hem till min mamma. och då sa han att han kunde följa mig. Och jag bara Neej jag ha fruktansvärt bråttom och stack därifrån väldigt fort kan ja säga. Usch fyy fan säger jag bara. Jävla Äckel.. Hatar och gå själv i mörker.. Aja men iaf kom hem till Mamma..  men var lite rädd att han skulle följa efter mig. men tur var så gjorde han inte det=).. Efter att jag hade varit hos mamma så gick ja hem och lämnade hunden sen stack ja och ida hem till Natta=). vi bakade kladdkaka. *mums*:D och så hjälpte ja dem lite med deras arbete. hihi sen satt vi  mest och pratade och hade det väldigt trevligt=)
tack för ikväll Tjejer=) vi ses imån. SOv gott allihopa nu ska ja o tor snart gå och lägga oss i sängen.SEn vid halv 1 inat kommer min underbara och kryper ner.. Lagom kall och go. han cykla:Pskönt för honom med en uppvärmd säng..


Ny vecka=)

Hejsan. I helgen har jag jobbat  som sagt och i lördags efter jobbet åkte jag med bussen til växjö:) där jag mötte upp Emma lilla=) vi åkte hem till Emmas bror Jim och hämtade alkoholen vi skulle dricka.Sedan åkte vi till City gross och hanlade lite:P inte alls mkt folk . men det mgick rätt fort. sedan åkte vi vidrare hem till Emma i vislanda. jag gick och duschade direkt när vi kommit hem och Emma började göra mat=. Hon hade redan duschat..  När jag hade duschat klart o sånt så var maten klar. Det blev en kätt bit och klyftpotatis.mInte det goaste jag ha ätit. men mätt blev jag iaf,,  Sen kom maria och gjorde oss sällskap. hihi. Vi satt och pratade och drack, Mycket trevligt, , sedan vid 9 tiden eller ngt så åkte vi in till stan och hem till Emmas bror och fortsatte och förfesta... Sen blev det ner på stan. och gick in på O'leo. De var kuligt.. Vi tog 02;20 bussen hem till Vislanda. När vi väl var hemma så hade vi efterfestö höhö. Men ja somnade vid halv 5.då hade jag varit uppe 24,5 timmar:P alltså över ett dygn. SÅ jaaag var cp trött. hehe sov iaf svin gott fram till halv 9:P sen sov man lite till och från fram till halv 12 eller ngt. VId kl 3 ungefär kom mamma o hugo och hämtade. O så bjöds det på mat i ryssby=). sen tog ja bussen därifråb och rakavägen hem till min säng och sov tills gustav ringde mig och sa att han var i växjö och att vi skulle äta pizza så la vi på och ja somnade om tills han ringde igen o sa att ja skulle ringa o beställa för att då var han i ryssby:P sen kom min underbara hem till mig:D Det var skönt. saknat honom. Han hde varit nere och jagat på öland hela helgen=) . han sköt en gris på 140 kr, 2 rådur och en Hare=) på 2 dagar. Han och tor är så duktiga.=)
Nu idag Måndag ha jag varut i skolan. Kallt som tusan ute.. Men det var en helt okej dag faktiskt. svenskan var bara så seeeeg- gjorde några uppgifter sen tittade på en jätte tråkigt film blev så rastlös:P  sen åkte jag hem med fem över fyra bussen.. Har ätit lite mat o sånt. ska ge tor mat o sen ut och gå en runda med honom.sen ska ja vara med Natta o ida. Myysigt värre=) Skriver mera ikväll. Puss o kram

Färdigt för idag!

tjabba!
nu har man nyss kommit hem från jobbet. eller nyss och nyss slutade vid 7 idag:P skön tid. Det var kul och jobba som vanligt=) Inte så mycket och göra och det kan vara gött.. Jag la smörgåstårtor:P Med Babsan=)  hihi hon är underbar människa. kul och jobba med henne=) man bli så glad liskom. hihi. Aja deet gick kanon på jobbet idag. och ja o natta var väl lite trötta mot slutet kanske. men så bruka det vara en fredag kväll.  Inte helt fel och jobba med NAtte heller:P  inte helt fel och jobba med nån på mitt jobb. Alla är så goa=) Gillar verkligen mitt jobb..
Efter jobbet så gick jag och natta till ica och köpte cigg o cola. sen gick vi och hämtade min kebabtallrik som jag skulle äta i min ensamhet. Gustav e på öland=).
När vi gick hem så gick vi vid chaplins och vi sa fasiken vilket lång bort det var där inne. OCh så tyckte jag att jag kände igen en människa från skolan. Och rätt som det var så ser vi nån som bara reser sig upp och vinkar som fasiken och sen alla andra alla lärare från Ryssbygymnasiet:P  Det var min klassförstånadare som vinkade som tusan:P  Hon är så cool. hon får verkligen en att skratta:P haha.
Nu sitter jag iaf hemma och ha ätit min kebabtallrik med extra sås:P  och det var mycket sås jag fick.:D Det var gott iaf. Lite för mycket lök för min smak. Glömde beställa utan^^. det är singa long på tv. Det är rätt bra. ska titta på det sen duscha och sen måste ja packa tills imån juu:P  och prova lite kläder vet inte riktigt vad ja ska ha på mig...:D
Hare gött alla. GOd natt puss o kram

Hej hopp!

Nu så sitter jag i skolan. Har haft alkoholhantering=) var väl inte överdrivet kul.
Vi hade iaf rast vid halv 10 så gick vi ock fikade. Var as hungrig=)  kunde inte äta gröt för att vi hade ingen mjölk hemma. Så är det ibland=)  så det fick bli två mackor istället=)  detvarinte så gott. det e godare med gröt faktiskt:P kanske e för att jag ha blivit så van vid att äta det varje dag, aja rätt soft på rasten. vi käkade och pratade sen gick vi ut o rökte.*jag röker inte*  bara sällskap...  Just nu ha vi projektarbete.  Stephanie är inte här hon är ute på praktik,, Emma har hoppat av från våran grupp.Aja jag ha iaf fått en bok om Indisk mat=)  vi ska göra en indisk buffe. Hoppas på att det kan bli bra=). har även gjort en ansökan om att få ledigt hela veckan 51 från skolan. Jag o natta ska kjobba istället och tjäna pengar=)  men vi missa lucia och det goda julbordet på kvällen:P såååå mycket mat detär då. HErregud förra året åt man nästan ihjäl sig:P
snart sluta vi skolan för dagen=)  sluta väl kanske kvart över 11 eller ngt. OCh då ska vi ta bussen in till stan och börja jobba. sen jobba hela långa dagen. få se när vi sluta ikväll..
NU ska jag dra iaf=) få sefall vi kan få sluta. Haregött. Puss o kram

Ny dag nya möjligheter=)

Kanon bra dag idag måste ja säga. Alla har varit goa och glada och då bli man ju själv glad=) Och dcet är kanon. Gick till skolan idag. VAr hur bra som helst..  fick vara ute i matsalen och lägga upp efterrätt till dem andra eleverna=). det var fruktsallad med punch grädde. Vet inte om det var gott åt aldrig det=)  har slutat äta efterrätt,godis och skräp mat. Nu blir det istället Råg gröt till frukost med mjölk. sen lite fika, frukt+nån macka=). JAg tycker att jag är duktig som står imot all god fika.^^ Annars i skolan idag ha dem andra fått stå och steka fläsk och jag ha skivat frallor,ost och paprika^^  haha inte lika jobbigt som det andra.,  Men det var rätt kul och stå o lägga upp efterrätt:P  Efter lunch idag så fick jag göra lite av varje.. vi slutade vid kvart över 3 ungerfär. Göttans:P hann med 15;40 bussen och det är aldrig fel. Men oftast så hinner vi med den.. 
Jag började jobba direket efter skolan=)  natta,ida o phmy följde mig till jobbet för att dem skulle in och sola. hihi sen kom dem in på jobbet och hälsade på lite. Alltid trevligt med lite besök:Pmen slutade tidigt idag. Redan vid 18;35. Så då gick jag hem och åt mat som Gustav hade lagat. spagetti och skinksås. Det var gott. Tor fick också mat. Torrfoder,spagetti och skinksås. Han blev så glad så och mätt. hihi sen gick jag en runda med honom:P  typ precis när jag hade kommit hem så kom Ida, natt o phmy hem till mig. MYcket trevligt=);P vi pratade lite och tittade på tv. sen följde vi phmy till bussen som skulle åka hem till Ryssby igen. det var svin kallt ute. och så var bussen försenad. sen följde jag NAtta hem och efter det så gick ´jag och tor hem igen,  Då hade han fått en liten längre kissrunda..  då sover han gott i´natt nykissad och mätt i magen)=) hihi ,
Imån är det fredag. OCh då ska vi ha alkoholhanterin med Eira sen ska vi jobba med projektarbete. Efter skolan ska jag o natta gå och jobba.. Mycket trevligt..
Hare gött.. puss o kram

Skaffat mig blogg=)

Tjena., Nu ha man skaffat sig blogg. Så man kan skriva lite ointressanta saker:P..
Idag har jag varit hemma från skolan..  Hade jätte ont i halsen och i huvudet. så då stannade jag hemma. var inte helt dumt det. Har fortfarande ont i halsen=(. Annars idag ha jag bara sovit o kollat på film. Gustav var ju hemma också. Fast det är han ju alltid. Han börja ju inte förrens vid kl 14;00. sen kommer han hem vid 00;30 I natt kanske=). Mys pys.

Igår åkte min bror till Thailand för att vara där i 2 veckor. Jag tjata så mkt om det bara för at jag ör så grymt avundsjuk. Och jag erkänner det:P  haha. Är så sjukt trött på detta väder vi ha sverige regn,kallt,mörker. Usch kan ju inte bli värre. Är juu inte så att man bli jätte pigg av det. usch-Visst mörker är mysigt på sitt sätt. man sitter hemma med sin pojk/flickvän o har tänt ljus eller ngt sånt. det är mysigt. MEn att sitta själv i lägenhet är inget vidare.:P Jag har alla lampor man kan ha tända^^. Är mörkrädd så är lite skraj på kvällarna. men man börja vänja sig vid att vara ensam. Jag har ju hunden som morra ibland: p haha. så underbart...  Nu ikväll har jag Käkat, håller på att plocka iordning i lägenheten., ska dammsuga också och plocka in tvätten.*en vecka sen ja tvättade* haha jag är inte så snabb med vissa saker. 

Läängta som tusan till Lördag:P  då bär det av till växjö för att gå till O'leo och kolla på björn rosentröm o bli fulla o glaa=)  hihi.
Nehe

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0