Färdigt

Oj oj nu är jag minsann trött;) som sagt så hade vi en liten rast innan nu har vi suttit ute i några timmar till. Men inga djur syntes till. Lite tråkigt men jag bruka aldrig se några. Gustav gick för att kolla om de. Fanns några grisar på ett ställe men jag stannade i bilen lat som jag är;) he he ha suttit stilla länge och då blir det fort kallt;) vi ha säkert gott 1 mil idag.och det är inte dåligt för en som ha problem med ryggen så fort man ta några steg;) men efter en stund så släppte det i ryggen. Man får inte vara så klen;) och jobbigt ha det minsann varit också med några kilos övervikt gå man inte bara så. Men som sagt ha klarat mig igenom dagen och det har varit mysigt i skogen.;) ;) nu ska vi strax hämta Tor och åka hem och titta på tv;) i mån bar det av till Ljungby;) för en jobb helg;)

Jaga

Nu har vi jagat två timmar utan hund och tre timmar med hund. Inte fått upp nånting alls. Han skällde till några gånger men mer ha det inte varit. Han har varit jätte duktig på att söka ut ordentligt. Aldrig sett han söka ut så mycket så det ta roligt att se;) själv kom jag precis till bilen Tor och Gustav kommer snart. Hörde Tor skälla så dem är nog inte långt borta;) nu tror jag vi ska ha paus en stund@ träffa Gustavs mormor som kommer på besök. Efter det blir det nog jakt igen;) är lite trött nu har gått jätte mycket och i många timma;)

Väldigt väldigt trött

God morgon! Skriver från min mobil igen. Klockan är 05.50 och jag är jätte trött. Har knappt sovit ngt i natt:( vet ej varför jobbigt har det varit iaf. Som sagt så ska vi ut och jaga. Hoppas det blir en älg idag;) vi ska även på kalas under dagen och kvällen idag. Så ikväll blir det ingen simning! Ta igen det på tisdag;) ska strax börja bre lite mackor som vi ska ha med oss och lite varm chokladmjölk;) hoppas på att det blir fint väder;) nu ska jag gå och väcka min man som sover ännu;) ha en bra dag;)

Testa

Nu testa jag skriva från min mobil;) sitter och titta på efterlyst här ätit macka;) i mån blir det att stiga upp vid klockan 6 för att ut och jaga man får klä sig varmt:-) skriver i mån god natt;)

sovit

Inte gjort så himmla mycket idag faktiskt, Jag sa att skulle följt med att jaga till gustav så han kom hem och åt o lite sånt. Men så fick jag sådan huvudvärk den bara kom från ingenstans så jag gick o la mig o sov och vaknade nästan precis nu... Det var skönt! men känner av huvudvärken lite men inte alls som det var innan:)
Ikväll har jag för mig att det är massa bra tv program? :) så min tid tillbringas vid tvn. hehe
 Men jag har faktiskt diskat o sånt idag så har inte bara legat på latsidan.
sitter i sängen och bredvid mig har jag nog världens tröttaste hund:P han sover så gott och gjort det med mig hela eftermiddagen:) mysigt.. Imån blir det nog att jag följer med att jaga. men det kan ändra sig snabbt!!


går i perioder

Det här med bloggen går verkligen i perioder. Men tänkte att man kan ju börja skriva lite nu när man är mellan två jobb som det fint heter:) Skulle vilja ha en snygg sida men har inte en aning om hur man gör. nån som vill hjälpa kanske?:)  
 Annars händer det inte mycket  i mitt liv just nu. Är hemma och så.
Just det ja vi har ju flyttat från ljungby till Hovmantorp. En jätte fint lägenhet, flyttade från 43 kvm till 74:) mkt härligt. Har öppen spis och stora yter att röra sig på. trivs som fisken i vattnet. Bara det att man skulle ju ha sitt körkort och ett jobb då hade allt varit perfkt.  men det kommer:)
denna vecka är det älgjakt, Gustav och tor är iväg och jaga. Jag följde inte med idag. Men imån har jag tänkt mig att följa med,, Även lite kalas på kvällen för jennie fyller år:)
Sen på freda och lördag jobba jag:) härligt att man jobba varannan helg iaf.. 


det här var en böörjan skriver kanske mera sen??  vem vet.


RSS 2.0