Lördagkväll!

Go kväll=) Nu är det lördag kväll. Det är rätt skönt. ha sovit lite ikväll igår fredag jobbade jag direkt efter skolan till kl 19;00. Kom och då fick man mat o grejor- vi ittade ¨på film. Det var Mys=) sen vid halv 11 var ja tvungen att gå och lägga mig skulle upp och jobba. MEn vi hade sovmorgon till kl 8;00 Annars börja vi vid 5;00. Så det var väldigt skönt.- Vi hade inte jätte mkt och göra på jobbet idag. MEn vi hann städa lite och sånt. finns ju alltid ngt och göra juhh. Men  vi gick hem vid kl 2. Tittade lite på tv när ja kom hem sen sov jag till typ 6 och pratade med mamma i telefon. Sen tog jag hunden och var ute och gick i en timme ungefär i regnet.  blev dyngsur=( aja sen när ja kom hem fick ja bada tor. Han var jätte skitigt. sen blev det Middag o mys i soffan..
Denna helgen har jag hur mkt som helst som måste göras, Matteprov, samhällsporv och 1 svenska uppgift och städa o och ha en jäkla massa tvätt::O allt det ska ja hinna med på söndag. Smaaart Kajsa...
NEhe nu ska jag duscha..
Har en toppen lördags kväll. Puss o kram

Hemma!

Idag har jag varit hemma från skolan.. Somnade kanske inte förrens vid halv 4 inatt. Fatta inte så jag var sjukt trött när klockan ringde och orkade inte stiga upp.. Men steg upp vid 9 ungefär. Vi käkade frukost o gusten var ute med hunden. sen stack vi till Maxi och handlade mat. Sen gick vi till Telia jag köpte ett minneskort till min telefon. 4 gb:P NU kan jagg ha många bilder o musik:P hihi det var inte så dyrt heller,Sen gick vi och köpte en parfym till Gustavs lillebror somm har fyllt 18... Sen var vi inne på sportringen men köpte inget sen på intersport köpte jag en ny sportbh:P Nu har jag 2 iaf:P efter det var vi på Öb. Vu köpte en skortork. Kan behövas ibland. Framför allt till gustavs kängor som kan bli lite blöta när han är ute och jagar=) när vi kom hem så plockade jag in maten o rensade i kylskåpet och plockade iordning i skafferiet:P började sedan laga mat. Inget avanserat hade inte så mkt tid på mig vi var tvugna att gå ut med hunden innan gustav sticker till jobbet. Nu är han på jobbet. Och jag tror jag ska sova till 4 eller ngt sen måste ja göra mig iordning för att jag ska träna. MEn först ska jag gå hem till Mamma och lämna tor för att efter träningen ska jag på middag/kvällsmat hos Mamsen=) hon är så snäll., Bror och hugo ska också dit.,Jag går och lämna tor hos mamma bara för att han inte ska behöva vara själv hela kvällen. Vet ju inte hur länge jag är hos Mamma. så får han busa lite med kim och hugo som han tycker om=).. 
NU ska vila lite. Puss shej..

Go kväll!

NU ikväll har jag bara sovit och så gick jag hem till mamma. Men gjorde inte så mycket satt mest o pratade sen gick vi hem till mig och nu sitter jag o titta på tv..
HEhe igår åkte vi skridsko i skolan:P jag var piss nervös inte åkt det på typ 5 år eller ngt:P  >Men det gick faktiskt jätte bra.. Trillade inte en enda gång. Men visst var jag nära på att trilla. Men nära skjuter ingen hare:P  hehe Ocg det var jätte mycket vatten på isen också sp att man blev dyngsur. Tur att man hade ett par extra sockar med sig hehe. Men efter det så hade jag matte. det gick bra... För engång skull. Annars bruka det gå skit dåligt och tden går jätte sakta och jag bli skit arg bara för att jag inte fatta. Så jag sura ihop på läraren så bli det inget gjort den lektionen. Men har fått en mycket bättre lärare nu:D Efter skolan igår så käkade jag o tittade på tv sen var jag o tränade i 1 timme. svin joobbigt. Efter det var jag o köpte frukt och mjölk på Hemköp sen gick jag hem. Gick jut med Tor. duschade när jag kom tillbaka. Tog på mig min mysiga morronrock och satte mig i soffan men  3 mackor och åt 1 apelsin,,o en massa vatten.. satt lite vid datron och kollade på tv litre. Sen bar det av till sängen. Somnade ganska fort. Var helt slut i kroppen. Gustav kom hem vid halv 1. Och jag vaknade o började prata med han. Vi pratade kanake i 30 min eller ngt.. Sen var det lögn att somna om:S men lyckades tillslut..
Ha d gött.Puss o kram


jag...


Ojoj längesen..=)

Det var typ skiit längesen jag skrev här.. Jag har nog inte orkat eller ngt.. Men nu e jag på g för att skriva igen.. Denna vecka hitills har inte hänt mkt varit i skolan gått rätt bra=) har bara 3 prov kvar i matten o göra seeen har jag godkänt och klaaaar för evigt. Det ska bli så underbart. PÅ tisdag ska jag göra ett prov. Plugga som tusan nu.. Sen så är det bara o göra dem andra 2 sen har man 1 sovmorgon på Måndag o så sluta man tidigt på Tisdagen:D:D Det kan inte bli bättre.
Sen har jag tränat Måndag o tisdags. Igår i slutet var jag sjukt trött men så fick värsta kicken. Det var sjukt jobbigt o svetten bara rann. Men skönt när man kom hem..Idag Onsdag så bli det lungt ikväll. Bli kanske en runda med mamma om ja orka. Men Har träningsvärk så det bli nog lungt..=) skriver senare. puss hej

RSS 2.0