Söndag idag då!

Igår kväll hände det inte så mkt. tittade på Robinson finalen det var lite spännande. Har inte följt det så kan inte säga vem som skulle vinna eller inte. Men visst hejade lite extra på tjejen. Hon var duktig=) sen tittade jag på film men somnade som vanligt så jag gick o lade mig vid halv 11 eller nånting sånt.


Idag vet jag inte riktigt vad som händer. ska städa iordning lite. Vet inte om jag ska ämta mina 2 tv hemma hos gustav?

Annars är jag rätt sugen på att gå och simma. Mamma kanske vill följa med..


Jag kom att jag har glömt att berätta att mamma ska titta på en lägenhet på Tisdag. Det är i dem nybyggda vid lagavallen. är den fin o det inte andra som vill köpa så köper Mamma nog den kanske. den ser väldigt fin ut på bilder o så. Men vi få se. kanske bli en flytt sånt som märks. =)


Lördag Morgon=)

god morgon. Vaknade vid kl 7 idag. Lite jobbigt kunde inte somna om så jag tog Tor och gick ut o gick en lång runda. Det var riktigt kallt kollade på termometern när jag kom hem så stog den på -19. Riktigt kallt. gav Tor sin medecine och mat när vi kom hem..


jag tänkte att jag skulle lägga mig i soffan o sova lite eller nånting...


det händer ju inte för mkt just nu. Jag tog ett bad innan det var rätt nice. sen har jag käkat o varit ute med hunden glott på tv. Haha väldigt rolig dag.
Händer ikväll då?

Go kväll!

Somnade i soffan nu i eftermiddag det var skönt=) sov tills mamma kom hem från jobbet.Hon var hemma en snabb runda o hämtade lite kläder och så. Jag lagade mat till mig som jag åt. det var riktigt mumsigt..

NU ikväll har jag varit ute och gått lång runda med tor. Jätte kallt men skönt.
sitter för tillfället i soffan o titta lite på tv, Men inget bra alls! Tänkte att jag skulle ta mig ett varmt skönt bad och sedan sätta mig i soffan med täcket om mig o glo lite på film men Tor.. Det tror jag blir en mysig kväll..


Fredag=)

Fredag idag hur gott som helst med lite helg=) Jag ska har tor hela helgen så mysigt..

Var inte i skolan så länge idag. Hade bara projektarbete och nu är vi helt klara=) helt underbart. Redovisning på tisdag. dock inte lika kul men skönt när det är över.
efter skolan iaf så var jag och hämtade tor hemma hos gustav och gick hem till mig. Gustav ska åka ner till Emil och Jaga. det var hundförbud där eller ngt snackade gustav om. Vi var ute och gick i det fina vädret.

Nu sitter jag och titta på sällskaps resan. Gustav var nyss här med tors bur, mat o medecine. Läängtar till kl 17;00.
Ikväll vet jag inte vad som händer det bli nog rätt lungt.
imån tänkte jag att jag skulle gå ner på stan en runda och kolla lite.

Idag har jag även hållt på med min diet i 7 dagar. Och jag tycker det går jätte bra. Jag känner mig pigg och glad av denna dieten inte alls som pulvet eller något sånt. Skönt att man kan börja äta normalt efter man kört på denna i 13 dagar. Imån är det vägning och mätning som gäller se fall man har krympt nånting=) spännande.

Har det gott alla=)


ett år sen?

det var typ ett år sen jag skrev. Jaja NU är det iaf 2010. Och det här kommer bli ett toppen år känner jag.

Praktik i gbg?=)
praktik i 6 veckor.
Barcelona med klassen
Bal
student
Midsommar
fylla 20.
Jobba
Resa till hösten?

det lär ju hända tusen grejor till som man kanske inte riktigt vet om ännu=) tror dey blir ett grymt år..

Att gå i 3an e rätt så jobbigt. Nu får man tillbaka vad man har för rester i olika ämnen=/ inte alls lika roligt. Mycket som ska fixas. men det är på god väg måste jag säga=)







RSS 2.0