Pundare..

Ehm våran nya granne visade sig vara en pundare som hade knarkat ner sig helt å hållet o kommit hem halv 1 och sprungit in i väggar skurit sig i fingrarna dagen innan sprungit upp o ner o trapporna och skrikt stönat och gjort alla ljud man bara kan tänka sig. I ca 8 timmar. Inte undra på att jag inte kunde sova.. Men som sagt så kom polisen och hämtade honom. Han såg demnoner och var helt genom svett och bara sprang runt, Kunde inte sitta stilla. Men tur att polisen kom undra vad somm annars hade hänt.¨

fick även reda på att lördags så hade han gått in i min brors bil och satt sig. då hade kim gått ut och sagt vad fan gör du i min bil. Då hade han börjat jaga kim så han fick springa in i sin lägenhet och låsa dörren. denna människa efter och skrika o bloda ner överallt för att han hade skurit sig i fingrarna. Faan vilken läskig typ.

Men iallafal så sov jag ingenting på natten o sen på morgonen vid halv 9 när polisen hade hämtat så kunde jag ändå inte sova så jag gick in till kim och sara o var emd dem. Vi käkade pizza o snackade lite. sen kom gustav och Emil hem så då var jag emd dem vi tittade på en ur dålig film. sedan kom kim o sara in hit=)  Mycket trevligt..

Jag måste bara säga att jag Älskar gustav väldigt mkt. Det är nog därför vi tar oss igenom dem mesta. det känns verkligen underbart att vi har det bra:D

Annars igår kväll tittade vi på en jätte dålig film till. Bröllops fotografen den var verkligen urkass. hände ju inget rolgt alls. Sen somnade vi..

Ikväll blir det middag hemma hos mamma sedan buggen=) sen blir det nog hem och sova..

ha  d gött. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0